Academy of Chinese Martial Arts
Kung Fu

Academy of Chinese Martial Arts

Η σχολή μας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην οδό Ζυγομάλλη 21, σε έναν σύγχρονο χώρο κατάλληλο για πολεμικές τέχνες. Η σχολή είναι 260 τ.μ. και διαθέτει δύο ευρύχωρες και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες προς άνεση των ασκούμενων κατά την προπόνηση. Διαθέτει επίσης χωριστά αποδυτήρια ανδρών-γυναικών, δανειστική βιβλιοθήκη καθώς και σάουνα για την αποθεραπεία των αθλούμενων. Η ονομασία της σχολης ακαδημία κινέζικων παραδοσιακών τεχνών προέκυψε λόγω του οτι διδάσκονται τρεις αυθεντικότατες παραδοσιακές κινέζικες τέχνες: 

1) Το νύχι του αετού (ying jow pai)
2) Tai chi chuan της οικογένειας chen και
3)  Wing chun


 απο τα καλύτερα lineage των τεχνών αυτών κ απο δασκάλους παγκοσμίου φήμης:

1) Wong Shung Leung  (8 May 1935 - 28 January 1997)
2) Leung Shum
3) Chen Xiao Wang


 Η Ακαδημία Κινέζικων Παραδoσιακών Πολεμικών Τεχνών ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Φεβρουάριο του 2012, κατόπιν από απόφαση δυο ανθρώπων, του Στέφου Γιώργου και του Δρόσου Αποστόλη και ύστερα από την στήριξη μιας ομάδας φίλων και συναθλητών να βρουν έναν δικό τους χώρο για να μπορέσουν να εξελιχθούν στον δρόμο των πολεμικών τεχνών αφενός και αφετέρου για να μοιραστούν την γνώση και την εμπειρία τους με όσους άλλους επιθυμούν και θέλουν, με σκοπό την εκμάθηση και την διάδοση των τριών αυθεντικών κινέζικων τεχνών.

Στέφος-Δρόσος

Στέφος Γιώργος         Δρόσος Απόστολος


Στην σχολή μας διδάσκουν ο Δρόσος Αποστόλης και ο Στέφος Γεώργιος, στόχος των οποίων είναι η διάδοση των τριών αυθεντικών αυτών τεχνών. Μετα από μια μεγάλη πορεία στον δρόμο των πολεμικών τεχνών κατέληξαν στις τρεις προαναφερθείσες τέχνες. Σκοπός των δύο εκπαιδευτών είναι να βοηθήσουν και να περάσουν τις γνώσεις τους, σε όσους ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν στο παραδοσιακό κινέζικο τρόπο μάχης καθως και να εμβαθύνουν στης τρεις τέχνες που διδάσκονται αναλογα με την επιλογή του καθενός.

Πρόκειται για τρεις καθαρά παραδοσιακές και αυθεντικές πολεμικές τέχνες, οι οποίες στοχεύουν στην εκπαίδευση, ενδυνάμωση και όξυνση του σώματος, την καλλιέργεια της προσωπικότητας των αθλουμενων ώστε να γινουν παραγωγικά και υπεύθυνα μέλη της κοινωνίας και τέλος στην αύξηση της συνηδυτοτητας και της αντίληψης ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν στον ασκούμενο υγεία, ηρεμία και γαλήνη εσωτερική οσο και εξωτερική. Επίσης, η σχολή μας είναι επισήμως αναγνωρισμένη από τους δασκάλους που είναι υπεύθυνοι για τη διάδοση των τεχνών στην Ελλάδα και Αγγλία.


1) Γρηγόρη Βασιλάκη ( Ying Jow Pai), www.yingjowpai.gr
2) Γεώργιο Παυλίδη (Tai Chi Chuan) www.chenxiaowang.com , www.choros-space.gr
3) Michael Louison (Wing Chun Kung Fu) www.wingchunart.co.uk

 

H ακαδημία είναι μέλος της Ελληνικής ομοσπονδίας Wu Shu Kung Fu Ελλάδος

  σηθ

Αναγνωρισμένη απο τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

και τελεί υπο την αιγίδα της Greek Ying Jo Pai Kung Fu Association www.yingjowpai.gr

μέλους της Leung Shum's Ying Jow Pai Kung Fu Association International , της μεγαλύτερης διεθνούς οργάνωσης πολεμικών τεχνών στον κόσμο για την τέχνη του Eagle Claw Kung Fu , που εδρεύει στην Νέα Υόρκη , υπο την καθοδήγηση του διεθνούς φήμης δασκάλου Leung Shum www.yingjowpai.com

 

 

Μέλος στην σχολή μας μπορεί να γινει οποιοσδήποτε αρκεί να έχει εξεταστεί απο ιατρό  και να είναι υγιεΐς για να γυμναστεί κ να τηρεί τους παρακάτω κανόνες:       
  1. Με την είσοδο μας στη σχολή, κατά μόνας ή ομαδικά τηρουμε απόλυτη ησυχία καθώς επίσης αθορυβοποιούμε το κινητό μας τηλέφωνο.
  2. Για λόγους προσωπικής υγιεινής κατά την είσοδο μας στα αποδυτήρια,αφού κλείσουμε την πόρτα,φοράμε τη στολή και τα παπούτσια της σχολής.
  3. Φροντίζουμε να τηρούμε τη τυπική συνεπή παρουσία μας στα μαθήματα.Ελάχιστη παρουσία το μήνα = 4 προπονήσεις.
  4. Ο σεβασμός και η υπακοή προς στους εκπαιδευτές και τους συμμαθητές της σχολής καθίσταται αναγκαίος ανεξαρτήτως ηλικίας,φύλου και θρησκευτικών πεποιθήσεων.
  5. Απαγορεύονται αυστηρώς εντός σχολής τσίχλες και κάπνισμα.Επιπλέον για λόγους ασφαλείας, αντικείμενα όπως βραχιόλια,δαχτυλίδια και σκουλαρίκια απομακρύνονται κατά την ώρα της προπόνησης.
  6. Η κατανάλωση αλκοόλ ή άλλων ουσιών πριν to μάθημα ισοδυναμεί με απαγόρευση συμμετοχής σε αυτό.
  7. Η πληρωμή της συνδρομής θα καταβάλεται μέσα στη πρώτη εβδομάδα του μήνα.
  8. Η ακαδημία ενημερώνει ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι προπονήσεις θα φωτογραφίζονται ή θα βιντεοσκοπούνται για να γίνεται χρήση τους στο αρχείο της.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕTAΙ ΓΙΑ THN ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΟΥΣ ΔEN ΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΝΟΝΕΣ!

 

Η Γιατρός της σχολής

 

card